AK Parti Çameli Ilçe Teskilatindan Örnek Beraberlik

AK Parti Çameli Ilçe Baskanligi tarafindan geçmisten bugüne görev alan teskilat üyelerine yönelik iftar programi düzenlendi.

AK Parti Çameli Ilçe Teskilatindan Örnek Beraberlik


Ak Parti Çameli Ilçe Teskilati örnek beraberlige imza atti. Hayri Dev Kültür Merkezi Dügün Salonunda geçmisten günümüze görev yapan teskilat üyelerine iftar programi düzenlendi.

Yogun programa Denizli AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, yönetim kurulu üyeleri ve geçmisten bu zamana kadar görev alan eski ve yeni yönetim kurulu katildi.

Teravih namazi sonrasi Il Baskani Yücel Güngör, camii çikisinda Çameli Ak Gençlik Kollari Teskilati ile birlikte cemaate tatli ikraminda bulundu. Daha sonra esnaf ziyareti, Çameli Gençleri ve Ilçe Teskilati ile çay içildi, sohbet edildi.

“Bizim gönlümüz de soframiz da bir”

Denizli Ak Parti Il Baskani Yücel Güngör, “Ilçe baskanimiz, kadin kollari ve gençlik kollari baskanimizla teskilatimizin emektari yol arkadaslarimiz, dostlarimiz ile sohbet ettik. Belediye Baskanimiz Cengiz Arslan ve Ilçe Baskanimiz Cengiz Yilmaz’a ev sahipligi için tesekkür ediyoruz. Rabbim birligimizi daim eylesin, tutmus oldugumuz oruçlari kabul buyursun” dedi.

Kaynak: İHA