TEM'de Tir Takla Atti Açiklamasi 1 Yarali

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tir takla atti. Kaza sebebi ile her iki seritte uzun süre trafige kapali kaldi.

TEM'de Tir Takla Atti Açiklamasi 1 Yarali


Kaza, TEM otoyolu Gümüsova rampalari mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Istanbul’dan aldigi demir levhalari Adana’ya götüren S.F. idaresindeki 01 CLP 39 plakali tir, Gümüsova mevkiinde, saganak yagis sebebi ile kayganlasan yolda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi refüje çarparak takla atti. Tirda yüklü olan demir levhalar ise hem Istanbul hem de Ankara istikametine saçilinca yol trafige kapandi. Kazayi görenlerin ihbari ile bölgeye giden saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü S.F. olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Kaza sebebi ile her iki istikamette de yol trafige kapandi. Bölgede bulunan araçlar ise ekiplerin çalismasi ile emniyet seridinden ilerledi.

Takla atan tirdan saçilan demir levhalar vinçler yardimi ile kaldirilirken, trafik tek seritten açildi. Takla atan tirin kaldirma çalismalari ise hava aydinlaninca yapilacak.
Kaynak: İHA