Batman'da 25 Yasindaki Gençten 17 Gündür Haber Alinamiyor

Batman’da 1 Nisan tarihinde ailesine ise gidecegini söyleyip evden çikan 25 yasindaki gençten 17 gündür haber alinamiyor.

Batman'da 25 Yasindaki Gençten 17 Gündür Haber Alinamiyor
Batman’da 1 Nisan tarihinde ailesine "Ise gidiyorum "diyerek evden çikan 25 yasindaki Erhan Eken’den17 gündür haber alinamiyor. Kardesinin evden ise diye çiktigini ve ertesi gün kaçtiginin haberini aldiklarini iddia eden agabey Idris Eken, otogara gittiklerini ve kardesini Siverek’te aradiklarini ancak bir sonuç alamadiklarini aktardi. Eken, “Siverek’ten de Sanliurfa’ya, oradan da Suruç’a gitmis. 17 gündür kayiptir, bulamiyoruz” dedi.

17 gündür kardesinin ne ölüsünden ne de dirisinden hiçbir haber alamadiklarini söyleyen agabey Eken, “Bir türlü ulasamiyoruz birbirimize. Nereye gittigini de bilemiyoruz. Bulanlar Allah rizasi için emniyet ekiplerine haber versin. Annem babam perisandir. Kardesim, beni izliyorsan bize dön, geri gel seni affedecegiz. Hiç kimse seni yargilamaz. Gençliktir insan hata yapar. Bu hatani da affeder geçeriz. Devlet de seni affeder. Sana bir sans veririz. Sesimi duyarsan bize bir mesaj gönderirsin. Yeter ki, bize nerede olduguna dair haber ver. Anne çok perisan, sen annenin ne halde oldugunu biliyorsun zaten” seklinde konustu.

Kaynak: İHA