Kaymakam Bütün; 'Öksüz Ve Yetim Çocuklarimizin Her Zaman Yanindayiz'

Öksüz ve yetim çocuklar için düzenlenen iftar yemeginde konusan Hanönü Kaymakami Emrah Bütün, "Öksüz ve yetim çocuklarimizin her zaman yanindayiz" dedi.

Kaymakam Bütün; 'Öksüz Ve Yetim Çocuklarimizin Her Zaman Yanindayiz'
Hanönü Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan düzenlenen iftar programinda yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi. Hanönü Orman Isletme Müdürlügü toplanti salonunda düzenlenen iftar programina Hanönü Kaymakami Emrah Bütün, Belediye Baskani Serkan Uçar, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Birgül Yilmaz, Ilçe Müftüsü Ali Çelebi, öksüz ve yetim çocuklarla aileleri katildi.

Iftar programinda konusan Kaymakam Emrah Bütün, "Ramazan ayinin 15’inde kabul edilen dünya yetimler günü münasebetiyle iftarimizi ilçemiz ve köylerinde yasayan öksüz ve yetim çocuklarimizla bir araya geldik. Davetimizi kabul ederek katilan ailelerimize tesekkür ederim. Dünya hayati çesitli imtihanlarla geçmekte. Bunlardan bazilari da insanlarin sevdiklerinin erken ayrilmasidir. Öksüz ve yetim çocuklarimizin her zaman yanindayiz. Ben bu vesile ile tüm vatandaslarimizin ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini diliyorum" dedi.

Kaymakam Bütün, öksüz ve yetim çocuklar ve beraberindeki aileleriyle yakindan ilgilenerek onlarla sohbet etti ve hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA