Düzce Üniversitesi'nden Açi Egitim Kurumuna Ziyaret

Son dönemde ögrenciler, velilerin bilinçlendirilmesine yönelik çalismalariyla ön plana çikan Düzce Açi Egitim Kurumlari misafirlerini agirladi. Düzce Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ates, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Tahir Güney Düzce Açi Egitim Kurumlarini ziyaret ederek Kurucu Tamer Erdinç’ten bilgiler aldilar.

Düzce Üniversitesi'nden Açi Egitim Kurumuna Ziyaret
Düzce’de son dönemde yaptigi organizasyonlarla veli, ögrenci ve egitimcilerin bilinçlenmesine yönelik çalismalara imza atan Düzce Açi Egitim Kurumlari misafirleri agirliyor. Bu çerçevede Açi Egitim Kurumunu Düzce Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ates, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Tahir Güney ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Kurucu Müdür Tamer Erdinç’ten bilgiler alan Prof. Dr. Öncü, Ates ve Güney, egitim kurumunda verilen egitimleri ve egitmenleri de yerinde gördü.

Ziyarette açiklama yapan Açi Egitim Kurumlari Kurucusu Tamer Erdinç; “Ülkemizin en önemli egitim kurumu Düzce Üniversitesinin Rektör Yardimcisi Prof. Dr. M. Akif Öncü’ye, Genel Sekreteri Hasan Sadi Ates ile Kültür ve Spor Daire Baskani Tahir Güney’e kurumumuza yaptiklari ziyaretlerinde bizleri onurlandirdilar. Kendilerine tesekkür ederim. Açi Egitim Kurumlari gelecegin üniversitelilerini hazirlayan bir egitim kurumu. Bu noktada birlikte bir takim projeler üretmek bizler içinde çok önemli. Bu ziyarette de yapilabilecek projeleri degerlendirdik” dedi.

Kaynak: İHA