Bandirma Belediyesi'nden Muhtarlara Iftar Yemegi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Bandirma Belediyesi Muhtarlar, Esnaf ve Meslek Odalari ile iftar yemeginde bir araya geldi.

Bandirma Belediyesi'nden Muhtarlara Iftar Yemegi
Grand Asya otelde gerçeklesen iftar yemegine Bandirma ilçe bagli tüm muhtarlar ve Esnaf ve Meslek Odalari Baskanlari bir araya geldi öncesi Haydarçavus Camii müezzini Fikret Mez Kurani Kerim tilaveti verdi ve Aksam ezaninin okunmasiyla birlikte oruçlar açildi.

Iftar yemeginde konusan Baskan Tolga Tosun; “Bandirma Belediyesi olarak; STK’lar, muhtarlarimiz, esnaf ve meslek odalarimizdan gelen her türden öneriyi, talebi inceliyor, sehrimiz ve halkimizin yarari için uygulanabilecek olanlari degerlendiriyor ve talepleri de imkânlarimiz ölçüsünde gerçeklestiriyoruz. Özellikle Pandemi döneminde Kaymakamligimiz, muhtarlarimiz ve odalarimiz ile isbirligi içerisinde çok güzel çalismalar yaptik. Önümüzdeki günlerde hep beraber daha güzel islere imza atacagimiza da inaniyorum. Davetimize bizleri kirmayarak gelen herkese tesekkür ediyorum. Ramazan ayinin bereketli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA