TÜMSIAD Dijitallesen Dünya'ya Yerini Alacak

TÜMSIAD Kayseri Koordinatör Sube Baskani Osman Atici, üyelerine dijitallesen dünyanin gerisinde kalmayin çagrisi yapti.

TÜMSIAD Dijitallesen Dünya'ya Yerini Alacak
TÜMSIAD üyeleri Sivas’ta düzenlenen genis çapli iftar programinda il Protokolü ve sehrin kanaat önderleri ile bir araya geldi. Iftar programina Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Sivas Ticaret Odasi Baskani Mustafa Eken, TÜMSIAD Kayseri Koordinatör Sube Baskani Osman Atici, TÜMSIAD Sivas Il temsilci Baskani Mehmet Dolu basta olmak üzere çok sayida misafir katildi.

“Kobi’ler ihracata hazirlaniyor”

Programda konusan TÜMSIAD Kayseri Koordinatör Sube Baskani Osman Atici, KOBI’lerin ihracatta büyümesi için çalismalarini sürdürdüklerini belirtip, “Tüm Sanayici ve Is Adamlari Dernegi yani kisa adiyla TÜMSIAD olan dernegimiz 2005 yilinda Istanbul’da kuruldu. Dernegimizin üye yapisi agirlikli olarak KOBI’lerden olusmaktadir. 12 Bölge Koordinatör Subeleri ve Temsilcilikleri ile yurt sathinda 81 ili kapsayan ve yurtdisi çözüm ortaklarindan olusan teskilat yapisi ve binlerce üye isletmesi ile ülke ekonomisine deger katan TÜMSIAD, üyelerinin vizyoner ve ticari gelisimini saglamak üzere çalismalar yapmaktadir. KOBI’lerin ülkemizin ekonomik gelisimindeki stratejik öneminin bilincinde olan TÜMSIAD, özellikle KOBI ölçekli isletmelerin ihracatta büyümesi için çalismalarini ara vermeden sürdürüyor.” dedi.

“Dijitallesmeye ayak uydurun”

Atici üyelerine dijitallesmeye ayak uydurmalari çagrisinda bulunup, “Degerli katilimcilar, bizler TÜMSIAD olarak, bir sehri güçlü ve cazibeli kilan sirrin, var olan insan potansiyelinin, güçlü STK’larin, güçlü sanayicilerin, is insanlarinin birlik beraberlik içerinde hareket ettikleri tablo oldugun bilicindeyiz. Ancak bu yapi bir sehri anlamli kilar ve hem sehri hem de o sehrin dinamiklerini gelecege hazirlar. TÜMSIAD olarak, Yenidünya düzeninde yani teknolojinin her geçen gün hayatimiza girdigi bu dönemde, bir diger ifadeyle dijitallesen Dünya’da üreten kardeslerimizin bu dijitallesmeye ayak uydurmalarini istiyor ve bu konuda da çalisiyoruz. Ahlakli ve üretken ticareti önemsiyoruz. Iste bu amaçla 2021 mottomuz bu idi. Bugün hem yönetim kurulumuz hem de üyelerimizle bu amaçlar dogrultusunda ilerliyoruz. Referansi saglam dernegimiz bünyesinde yer alan üyelerimizle de her geçen gün daha da güçleniyor ve emin adimlarla yol aliyoruz. Genç, dinamik bir kadro ve yeniliklere açik vizyonumuzla ülkemizde istihdama ve ekonomiye katki saglamak, ülkemizin gelisimine el vermek için büyük gayretle çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA