Kaymakam Atasoy Yer Sofrasinda Iftar Açti

Erdek Kaymakami Abdullah Atakan Atasoy ve esi Özge Atasoy, Halitpasa Mahallesi’nde yasayan Memil ailesine iftarda konuk oldu.

Kaymakam Atasoy Yer Sofrasinda Iftar Açti
Erdek Halitpasa Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet ve Seher Memil çiftinin konugu olan Atasoy çifti, 4 çocuklu Memil ailesinin evine misafir oldu.

Iftar saatinden önce Memil ailesini ziyarete giden Kaymakam Atasoy, ailenin çocuklarina çesitli hediyeler takdim etti. Iftar sonrasinda aile ile birlikte çay içip, uzun süre sohbet etti. Kaymakam Atasoy, konuya iliskin yaptigi açiklamada “Vatandaslarimizla sik sik bulusuyoruz. Bugünde Ramazan’in o bereketli sofrasinda Memil ailemiz ile bir araya geldik. Memil ailesi ve 4 evladi ile birlikte iftar yapmanin çok büyük mutlulugunu duyduk. Yaptigimiz ev ziyaretleri sayesinde aileleri daha yakindan tanimanin yani sira onlarla görüsmelerimiz, sohbet etmemiz ve yasadiklari sikintilari kendilerinden dinlememiz ailelerimize daha çok moral vermektedir” dedi.

Mehmet Memil ise Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’u agirlamaktan onur duyduklarini ifade ederek, "Kaymakamimizi esi ile birlikte iftar soframizda agirlamaktan dolayi çok mutlu olduk. Devletin vatandasin sofrasinda samimi bir aile ortami kurmasi gerçekten gurur verici" dedi.

Kaynak: İHA