Esini Gögsünden Biçaklayarak Agir Yaralayan Alkollü Sahis Tutuklandi

Kocaeli’nin Darica ilçesine esini gögsünden biçaklayarak agir yaralayan gözü dönmüs koca, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esini Gögsünden Biçaklayarak Agir Yaralayan Alkollü Sahis Tutuklandi
Olay, gece saatlerinde Kocaeli’nin Darica ilçesi Bayramoglu Mahallesi Nar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irfan Altintas (50) isimli alkollü bir sahis, esi Yasemin Ulusu Altintas (35) ile tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan gözü dönmüs koca, eline aldigi bir biçagi, esinin gögsüne sapladi. Esini yaralayan sahis, daha sonra durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yarali kadina ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Daha sonra agir yarali olarak ambulansa alinan kadin, tedavi edilmek üzere Darica Farabi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Gözü dönmüs koca ise, olay yerine gelen polis ekiplerine, olayi kendisinin gerçeklestirdigini itiraf ederek teslim oldu. Agir yarali olan kadin, daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yogun bakim ünitesinde tedavi altina alindi.

Gözaltina alinan Irfan Altintas, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Gözü dönmüs koca, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasemin Ulusu Altintas’in ise hastanede yasam mücadelesinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA