'Artik Terör Örgütlerinin Beli Büküldü'

Ülkü Ocaklari Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim, “Çok sükür yerli otomobilimizi yapiyoruz. Yerli yazilimlarla beraber IHA ve SIHA artik gelecegin Türkiye’sini insa etmis ve gelecege Türk’ün mührünü vurabilecek bir potansiyeli olusturmus durumdayiz” dedi.

'Artik Terör Örgütlerinin Beli Büküldü'


Kahramanmaras Ülkü Ocaklari tarafindan Onikisubat ilçesi Manzara Kafe’de iftar programina katilan Yildirim, iftar programi öncesi sehit ailelerin masalarini ziyaret etti. Iftarin ardindan kalabaliga konusan Yildirim, “Bugün Cumhur Ittifaki Türk gençligine çok önemli kazanimlar olusturmustur. Daha önce bölücülerin örgütçülerin doldurmus oldugu kadrolar, bugün ülkü ocaklarinda yetisen ülküdaslarimizin basarilari ile bizleri gururlandirmaktadir. Tarihimizin en güçlü dönemlerimizi yasiyoruz. Mühendislik ve tip alanindaki basarisi Türkiye’nin de güçlenmesindeki önünü açmistir. Bugün, 300 yillik tarihimizin en güçlü dönemini yasiyoruz. Sonuç olarak terörle mücadele de en güçlü dönemini yasiyoruz. Artik PKK ve bütün terör örgütlerinin beli bükülmüs durumda. Nerede bir terörist varsa sinir içi ve disinda güvenlik güçlerimizce imha ediliyor” dedi.



Türkiye’nin içte ve dista büyük kazanimlar elde ettigini ifade eden Ülkü Ocaklari Genel Baskani Yildirim, “Liderimiz Devlet Bahçeli, ‘Bizim sehitlerimize olan sözümüzdür’ diyerek bu mücadeleyi baslatti ve bütün sehitlerimizin kanidir diyerek bugün ülküdaslarimiz görevlerinin basinda ciddi bir mücadele veriliyor. Çok sükür karakollarimiz basilmiyor, sokaklarimizda canli bombalar patlamiyor ve sokak eylemleri meydana gelmiyor. Dis politika da en güçlü dönemini yasiyor. Hamdolsun artik Karabag’da Türk sancagi dalgalaniyor. Gelistirmis oldugumuz IHA ve SIHA’larla soydaslarimizin 30 yillik isgalini ortadan kaldirdilar. Bugün Libya’da 100 yil sonra Türk sancagini dalgalandiriyoruz. Ayasofya açilmis, Kapali Maras açilmis, Kibris’in varligi ve mücadelesi üst zirveye getirilmis, Dogu Akdeniz’deki varligimiz ortaya koyulmustur. Çok sükür yerli otomobilimizi yapiyoruz. Yerli yazilimlarla beraber IHA ve SIHA artik gelecegin Türkiye’sini insa etmis ve gelecege Türk’ün mührünü vurabilecek bir potansiyeli olusturmus durumdayiz” dedi.

Program semazenlerin gösterisinin ardindan son buldu.

(Halil Ulubey / IHA)
Kaynak: İHA