Mus'ta Kavga Ihbarina Giden Polislere Engelli Sporculardan Sürpriz Kutlama

Mus’ta, Türk Polis Teskilati Kurulusu’nun 177. Yildönümü dolayisiyla sporcularin kavga ihbarina giden polis ekiplerine sürpriz kutlama yapildi.

Mus'ta Kavga Ihbarina Giden Polislere Engelli Sporculardan Sürpriz Kutlama
Merkeze bagli Yesilyurt Mahallesi’ndeki spor salonunda antrenman yapan Mus Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü (BESK) tarafindan Polis Haftasi dolayisiyla ekipler için bir etkinlik planladi.

Mus 112 Acil Çagri Merkezini arayan Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü Baskani Bedri Korkmaz, spor salonunda büyük bir kavga oldugu bilgisini verdi.

Bölgeye yönlendirilen polis ve bekçiler, kendilerini bekleyen sporcular tarafindan Türk bayraklari ve konfetilerle karsilandi. Karsilastiklari manzara karsisinda bir süre saskinlik yasayan ekipler, alkis tufanina tutuldu.

Sporcularin daveti üzerine kutlamaya katilan Il Emniyet Müdürü Engin Kaloglu, sürprizden dolayi emegi geçenlere tesekkür etti.

Kutlamada polisler için pasta kesilerek, ikram yapildi.

“Çok sasirdik, çok mutlu olduk”

Il Emniyet Müdürlügünde görevli polis memuru Mehmet Kurt, kavga anonsu üzerine spor salonuna geldiklerinde Türk Polis Teskilati’nin 177. yildönümü münasebetiyle bir sürprizle karsilastiklarini söyledi.



Manzara karsisinda çok sasirdiklarini anlatan Kurt, “Bu sürprizden dolayi sporcularimiza çok tesekkür ediyoruz. Çok sasirdik. Isin açikçasi böyle bir sey beklemiyorduk” dedi.

“Onlari mutlu görünce biz de mutlu olduk”

Gecesini gündüzüne katarak kamu düzenini saglayan ve halki koruyan emniyet mensuplarina bir kutlama yapmak istediklerini belirten Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü Baskani Bedri Korkmaz da, “Emniyet Teskilatimizin 177. Kurulus Yildönümünü kutlamak istedik. Sürprizimizde engelliler ve voleybolcularin çok büyük bir kavga ettigi ihbarinda bulunduk. Kisa bir sürede buraya çok sayida ekip geldi. Gelen ekipleri alkislarla karsilayarak 177. yildönümlerini tebrik ettik. Onlari mutlu görünce biz de mutlu olduk. Allah onlardan razi olsun, onlari korusun. Çok sevindiler. Böyle bir beklentileri yoktu. Içeri girince kavgaya girer gibi çok hizli geldiler. Alkislar kopunca bir anda neye ugradiklarini sasirdilar” ifadelerini kullandi.

“Teskilatimizin 177. Kurulus Yildönümünü pasta kesimiyle kutladilar”

Emniyet teskilatinin gözbebegi mensuplarina sporcularca çok güzel bir sürpriz yapildigini kaydeden Gençlik ve Spor Il Müdürü Emrullah Güler ise “Bir ihbarla emniyet mensuplarini spor salonumuza davet edip onlari bayraklarla, alkislarla ve güzel tezahüratlarla karsilayip emniyet teskilatimizin 177. Kurulus Yildönümünü pasta kesimiyle kutladilar. Hem Il Emniyet Müdürümüz Engin Kaloglu, hem mesai arkadaslarina yapilan bu sürprizden dolayi çok mutlu oldum. Gurur duydum. Allah, ayaklarina tas degdirmesin” diye konustu.

Kisa süreli kutlamanin ardindan salondan ayrilan ekipler görevlerinin basina geri döndü.
Kaynak: İHA