Ihlas Vakfi'ndan Izmir'de Iftar Bulusmasi

Ihlas Vakfi tarafindan Izmir’de gerçeklestirilen toplantida, vakfin yurt içi ve yurt disi faaliyetleri sunumla anlatildi. Sunumun ardindan düzenlenen iftar programinda da Ihlas Pazarlama çalisanlari ve Ihlas Vakfi gönüllüleri bir araya geldi.

Ihlas Vakfi'ndan Izmir'de Iftar Bulusmasi


Izmir’de bulunan Ihlas Pazarlama çalisanlari ve Ihlas Vakfi gönüllüleri, Ihlas Vakfi tarafindan düzenlenen iftar etkinliginde bir araya geldi. Iftar öncesi gerçeklestirilen ve Ihlas Vakfi’nin yurt içi ve yurt disi faaliyetlerinin anlatildigi sunumu Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mahmut Kemal Aydin gerçeklestirirken, vakfin yaptigi çalismalar sinevizyona aktarilarak gösterildi. Etkinlige Ihlas Pazarlama Gazete ve Dagitim Direktörü Yusuf Yalçin, Ihlas Pazarlama Izmir Bölge Müdürü Erhan Arslan, Ihlas Haber Ajansi Izmir Bölge Müdürü Özcan Aydin, Türkiye Gazetesi Izmir Koordinatörü Yüksel Güven, Ihlas Pazarlama Izmir eski Bölge Müdürü Naci Koç, Ihlas Vakfi Bölge Koordinatörü, Izmir yurt müdür ve müdür yardimcilarinin yani sira Ihlas Pazarlama Bayi çalisanlari, Ihlas Vakfi gönüllüleri ve davetliler katildi.



"500’ün üzerinde kardesimize Ihlas Vakfi’ni ve faaliyetlerimizi anlatacagiz"

Gerçeklestirilen sunum öncesi açiklama yapan Ihlas Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Mahmut Kemal Aydin, Ihlas Pazarlama çalisanlarina vakfin çalismalarini anlatacagi için çok mutlu oldugunu söyledi.

Aydin, "Bugün buraya Ihlas Pazarlama bünyesinde çalisan 350 civarinda arkadasimiz ve daha önce bünyemizde çalismis ve emekli olmus 250 civarinda gönüllümüz olmak üzere toplam 500’ün üzerinde kardesimize Ihlas Vakfi’ni ve faaliyetlerimizi anlatacagiz. Ayrica kendileriyle de iftar yapacagiz. Böylelikle bir kaynasma, bir beraberlik olacak ve birlikte orucumuzu açarak güzel bir ibadet gerçeklestirecegiz. Çok sevinçliyim, çok mutluyum. Yillardir görmedigim arkadaslarimla bir araya gelmis oluyorum; tanidigim insanlari görüyorum. Ihlas Vakfi’nin Ramazan faaliyetlerini, yurt içi ve yurt disinda neler yaptigini anlatacagiz. Faaliyetlerimizden arkadaslarimizi haberdar edecegim için çok mesut ve bahtiyarim" açiklamasinda bulundu.

Program, sunumun ardindan gerçeklestirilen iftar yemegi ile devam etti.
Kaynak: İHA