Demircan Açiklamasi 'Çok Büyük Bir Afet Yasanmis'

AK Parti Türkeli Il Genel Meclis Üyesi Nihat Demircan ve AK Parti Türkeli Il Genel Meclis Üyesi Bilal Öztürk, 8 Nisan’da Sarmasik köyünde yasanan heyelanin ardindan bölgeyi yerinde inceledi.

Demircan Açiklamasi 'Çok Büyük Bir Afet Yasanmis'
AK Parti Türkeli Il Genel Meclis Üyesi Nihat Demircan, sosyal medya araciligiyla yaptigi canli yayinla, 8 Nisan’da Türkeli’nin Sarmasik köyü Çolakoglu mahallesinde yasanan heyelanin boyutunu gösterdi. Demircan, “Sarmasik köyü Çolakoglu Mahallesi’ndeki heyelan bölgesindeyiz. Gerçekten çok büyük bir afet olmus burada, 7-8 ev kullanilamaz hale gelmis. AFAD ekipleri inceledi, rapor hazirlaniyor. Görmüs oldugunuz gibi çok büyük bir afet olmus. Allah kolayliklar versin. Geçen yildan bu yana bu afetlerle imtihan oluyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. Gördügünüz gibi evlerin durumu çok kötü” dedi.

Demircan, yaptigi açiklamada, heyelanin halen devam ettigini belirterek sunlari söyledi:

“Bölgeye giderek incelemelerde bulunduk. 7-8 ev suanda kullanilamaz durumda. Halen bölgede heyelan devam etmekte. AFAD ekipleri gelerek olay yerinde inceleme yapti, rapor hazirlik sürecinde. Rapor hazirlanmasinin ardindan çikacak sonuca göre biz de degerlendirme yapacagiz. Ayni zamanda bu bölgeye ulasilan yollar da büyük hasar söz konusu. AFAD ekiplerinden çikacak rapora göre bizler de hareket ederek, bölgedeki vatandaslarimizin magdur olmamalari için elimizden geleni yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA