Baskan Kilca, Iftarda Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, merkeze uzak Yarma Mahallesinde, Karatay Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar programinda vatandaslarla bulustu.

Baskan Kilca, Iftarda Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Yarma Kapali Pazar Market’te gerçeklestirilen programa Baskan Hasan Kilca’nin yani sira Karatay Kaymakami Zafer Orhan, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru, Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile bölge sakinleri katildi.

Karatay Kaymakami Zafer Orhan, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ile MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru; iftar öncesinde programa katilan vatandaslarla bir araya gelerek onlarin Ramazanlarini tebrik etti.

“Tüm imkanlarimizla Karatay’imizi gelistiriyoruz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, programa katilan vatandaslara tesekkür ederek Ramazan ayinin bereketini ayni sofra etrafinda paylasmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Baskan Hasan Kilca, “Ramazan ayinin bu güzel iftar sofralarinda siz kiymetli hemsehrilerimizle bir araya geliyoruz. Kardeslik, paylasma ve yardimlasmanin manevi iklimini yasadigimiz bu bulusmalara önem veriyoruz. Rabbim bu birligimizi ve kardesligimizi daim kilsin insallah. Bizler de Karatay Belediyesi olarak tüm ekibimiz ve imkanlarimizla ilçemize hizmet ediyoruz. Ilçemizin neresinde neye ihtiyaç varsa onu yapmaya ve ilçemizi gelistirmeye devam ediyoruz” dedi.

Programa katilan Karatay Kaymakami Zafer Orhan, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ile MHP Karatay Ilçe Baskani Sebahattin Küçükdogru da yaptiklari konusmada; Ramazan’in 11 ayin sultani, rahmet, bereket ve magfiret ayi oldugunu aktararak bu ayda bir arada bulunmanin, birlik olmanin öneminden söz ettiler ve tüm Karataylilarin Ramazan’ini tebrik etti.

Baskan Hasan Kilca, vatandasla teravi sonrasinda bulustu

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ve Karatay belediye meclis üyeleri; Yarma Mahallesindeki iftar programindan sonra ilçe merkezine geçti. Baskan Hasan Kilca ile AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Keykubat Mahallesi’ndeki Babalik Camii’nde kilinan teravih namazi sonrasi vatandaslarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA