50 Liraya En Az 75 Bin TL Istiyor

Rize’de müsterinin verdigi 50’TL’de sifir olmadigini fark eden Islam Sancaktutan isimli isletme sahibi hatali basim sifiri olmayan 50 TL’ye 75 bin TL fiyat biçiyor.

50 Liraya En Az 75 Bin TL Istiyor
Rize’de bir fast-food zincirinde çalisan Sancaktutan, müsterinin hesabi ödemesinin ardindan parada bir eksiklik oldugunu fark etti. 50 TL’nin sifirinin olmadigini gören Sancaktutan, parayi bir süre inceledi. Basim hatasi oldugu için diger paralardan farkli olan paranin koleksiyonerler tarafindan ilgi gördügünü belirten Sancaktutan, parayi satmayi düsünmedigini söyledi.

Eger teklif olursa 75 bin TL’nin altinda parayi satmayacagini söyleyen Sancaktutan, yüksek teklifleri degerlendirebileceklerini belirtti.

Iki gün önce olayi yasadiklarini söyleyen Islam Sancaktutan, "Kasiyer ve servis elemani olarak çalisiyorum. Bir müsteri geldi ve siparisin ücretini aldim. 50 TL’nin sifir rakaminin olmadigini fark ettim. Sahte mi diye kontrol ettim. Müdürümüze konuyu bildirdim. Sifiri olmayan 50 TL haberlerini görmüstüm. Bu konuda biraz arastirma yaptim. Koleksiyon olarak sakliyoruz. Satmaya niyetimiz yok ama güzel bir teklife satabiliriz. En son sifiri olmayan paraya 75 bin TL istenmisti galiba. Ondan asagi bir fiyata satmayi düsünmüyoruz. Ondan daha yüksek bir fiyata satabiliriz. Bizim için ilginç bir ani oldu. Saskiniz suan" dedi.

Kaynak: İHA