Bilecik'te Dolmus Ücretlerine Indirim Yapildi

Bilecik’te dolmus ücretlerinde indirim yapildi. Yeni ücret tarifesine göre ögrenci 4,5 tam 5 TL oldu.

Bilecik'te Dolmus Ücretlerine Indirim Yapildi
Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Halit Gölcan, M Plakali Minibüsçüler Dernegi Baskani Tuncay Güler ile Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Selman Aydeniz, Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi ile yapilan görüsme sonrasinda dolmus ücretlerinde indirim yapma karari aldi.

Yapilan görüsmeler sonucunda sehir merkezinde tam kisi ücreti 6 TL’den 5 TL’ye, ögrenci ise 5 TL’den 4.5 TL’ye indirilirken, uzun mesafe 8.5 TL’den 7.5 TL’ye, Asagiköy, Küplü ve Basköy gibi yakin köyler ise 7.5 TL’den 6.5 TL’ye indirildi.

“Hem esnafimizi hem de vatandasimizi korumaya devam edecegiz”

Gerçeklestirilen ziyaret hakkinda bir degerlendirmede bulunan Baskan Vekili Subasi, "Çalismalarimiz çerçevesinde ilimizde ulasim alaninda hizmet veren oda ve derneklerin baskanlari ile bir araya geldik. Dolmusçu esnafimizin sorun ve önerilerini dinledik. Ortak görüsmelerimizle sehir merkezi, mücavir mahalle ve köylerdeki ulasim fiyatlarinda bir liralik indirim karari aldik. Indirim taleplerimizi kirmadiklari ve yerine getirdikleri için ilgili dernek ve oda temsilcilerine anlayislari dolayisiyla tesekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler hem esnafimizi hem de vatandasimizi korumaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA