Baskan Köse, 'Zam Haberleri Asilsiz'

Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Bazi yerel gazeteler ve sosyal medya mecralarinda Özel Halk Otobüsleri tarifesine zam yapildigi haberi asilsiz oldugunu ifade etti.

Baskan Köse, 'Zam Haberleri Asilsiz'
Baskan Köse; "Sehrimizde halen Ögrenci Binis Ücreti: 3 TL, Tam Binis Ücreti: 3,50 TL, Kartsiz Binis Ücreti: 4,50 TL seklinde uygulanmaya devam ediyor" dedi.

Baskan Köse yaptigi açiklamada, "2022 yili Mart ve Nisan aylarinda yaptigimiz olagan meclis toplantilarimizda Bozok Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin zam taleplerini aldik. Mart ve Nisan aylarinda gelen zam taleplerini görüsen Belediye Meclisimiz hemsehrilerimizin sikinti yasamamasi adina talep edilen zammin uygulanmamasi kararini aldi. Alinan kararla birlikte hemsehrilerimiz sehrimizde hizmet veren özel halk otobüslerini ayni fiyat üzerinden kullanmaya devam ediyorlar. Diger yandan ise dolmusçu esnafimizi da ekonomik açidan düsünerek Mart ve Nisan aylari için mazot desteginde bulunduk. Hem halkimizi hem de esnafimizi enflasyona ezdirmedik. Yapacagimiz hizmetlerde, alacagimiz kararlarda halkimizin ve esnafimizin yaninda olmaya devam edecegiz, Hemsehrilerimizle istisarelerimizi her gün yapiyor beklenti ve isteklerini biliyoruz. Hemsehrilerimizle yaptigimiz görüsmelerde edindigimiz bilgilerle de sehrimizi birlikte yönetiyoruz. Belediye Meclisimizin her ay düzenli olarak gerçeklestirilen olagan toplantilarinda hemsehrilerimizin fikirlerini dikkate alarak sehrimiz için kararlar aliyor ve uygulamaya koyuyoruz. diye konustu.

Kaynak: İHA