Nöbet Tutan Güvenlik Güçlerine Sicak Çay Ve Tatli Ikrami

Hakkari’de Yüksekova Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi, Polis Haftasi nedeniyle nöbet tutan güvenlik güçlerine sürpriz ziyaret yaparak, çay ve tatli ikraminda bulundu.

Nöbet Tutan Güvenlik Güçlerine Sicak Çay Ve Tatli Ikrami
Yüksekova Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi üyeleri, Türk Polis Teskilati’nin 177’nci kurulus yil dönümü nedeniyle ilçede iftar sonrasi güvenlik güçlerine sürpriz ziyarette bulundular. Yüksekova Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi Baskani Sami Keskin ve dernek üyeleri, ilçenin çikis ve giris kontrol noktalarinda nöbet tutan güvenlik güçlerine iftar sonrasi çay ve tatli ikraminda bulundular. Güvenlik güçleri bu sürpriz karsisinda Keskin ve dernek üyelerine tesekkür ettiler.

Nöbet tutan güvenlik güçlerine tesekkür eden Dernek Baskani Sami Keskin, “Bizler Yüksekova Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi olarak ilçemizde görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ettik. Onlara iftardan sonra ufak bir sürpriz yapmak istedik. Onlar bizim can ve mal güvenligimiz için 7/24 saat vatan nöbeti tutarken biz de onlara bu soguk havada çay ve tatli ikram ettik. Tüm sehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz onlara minnettariz” dedi.

Kaynak: İHA