2 Çocuk Annesi Genç Kadin Evinde Ölü Bulundu Açiklamasi Olayla Ilgisi Oldugu Iddia Edilen 1 Kisi Araniyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alinamayan 2 çocuk annesi genç kadin evinde ölü bulundu.

2 Çocuk Annesi Genç Kadin Evinde Ölü Bulundu Açiklamasi Olayla Ilgisi Oldugu Iddia Edilen 1 Kisi Araniyor
Olay ilçenin Çamurlu Mahallesi Arif Kaptan Sokak üzerinde bulunan 6 katli bir binanin ikinci katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinde yalniz yasadigi ögrenilen 2 çocuk annesi Öznur T.’den ablasi ve enistesinin 3 gündür kendisinden haber alamamasi sonrasi durumu saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kapiyi açmalarinin ardindan genç kadinin battaniyeye sarili cansiz bedeniyle karsilasti. Ekiplerin yaptigi ilk arastirmalar sonrasi olay yerine Nöbetçi Savci ve Ünye Ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk gelerek incelemelerde bulundu. Yapilan arastirma ve incelemelerinin ardindan genç kadinin cenazesi Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Cep telefonu incelemeye alindi

Iki çocuk annesi genç kadinin ölümünün süpheli görülmesi üzerine çevrede bulunan güvenlik kameralari ve cep telefonu emniyet güçleri tarafindan incelemeye alindi. En son arkadaslari tarafindan geçtigimiz Cuma günü kendisiyle görüsüldügü ögrenilen genç kadinin, üç günün ardindan haber alinamamasi sonrasi ailesinin merak ettigi ögrenildi.

Olayla ilgili bir kisiyi arama çalismasi baslatildi

Iki çocuk annesi genç kadinin telefon kayitlarina ve yakin iliski kurdugu kisileri arastiran emniyet güçleri, kimligi tespit edilen bir erkek sahsi arama çalismasi baslatti. Olayi derinlemesine arastiran emniyet güçleri evde yapilan incelemeler sonucunda en son eve bir kisinin girip çiktigini tespit etti.

Polis olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA