Mugla Valisi Tavli, Marmaris'teki Iftar Programinda Polisler, Sehit Aileleri Ve Gaziler Ile Bulustu

Mugla’nin Marmaris Ilçesi Emniyet Müdürlügü koordinesinde düzenlenen Polis Haftasi etkinlikleri çerçevesinde, Marmaris’te yasayan sehit aileleri, gaziler ve emniyet teskilati il ve ilçe protokolü ile iftar sofrasinda bulustu.

Mugla Valisi Tavli, Marmaris'teki Iftar Programinda Polisler, Sehit Aileleri Ve Gaziler Ile Bulustu


Mugla Valisi Orhan Tavli, Il Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberoglu, Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutani Tugamiral Ibrahim Kurtulus Sevinç, Ilçe Emniyet Müdür V. Oktay Kapsiz, Marmaris Ilçe Jandarma Komutani J.Yarbay Murat Çam, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutani Yarbay Süleyman Ercan, Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, Siyasi Parti Il Baskanlari, il ve ilçe protokolünün yani sira sehit aileleri, gaziler ve emniyet teskilati iftar programina katildi.

Marmaris Müftüsü Mehmet Yorulmaz’in yaptigi dualar ile baslayan iftar programinda 450 kisi ellerini semaya kaldirarak dua etti, oruçlarini açti.

Iftar programinda Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügünün hazirladigi ve Marmaris’te görev yapan polislerin çalismalarindan olan görüntülerin derlendigi 3 dakikalik video sunumunun ardindan Vali Orhan Tavli kürsüye davet edildi.

Mugla Valisi Orhan Tavli sehit aileleri ve gazileri selamlayarak basladigi konusmasinda ‘Bereketin, bollugun ve paylasimin yogun bir sekilde yasandigi yilin en hayirli ayi olarak büyük özlemle hep birlikte bekledigimiz Ramazan ayina bir kez daha hep birlikte erismenin, kavusmanin sizlerle birlikte mutlulugu içindeyiz. Siz saygideger konuklarimizla birlikte iftarda bulusmanin mutluluguyla sizleri sevgiyle, saygiyla, en kalbi duygularla selamliyorum. Bu mübarek ayda bizlere düsen görev, yardimlasmanin ve dayanismanin güzelligini en güzel sekilde birlikte paylasarak birlikte yasatmaktir. Içinde bulundugumuz hafta ayni zamanda. Polis teskilatimizin Polis Haftasi, Mugla’mizda ve yurdumuzun dört bir yaninda büyük bir özveri ve cesaretle çalisan, köklü geçmisi ve gelenegi ile Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarindan olan Emniyet Teskilatimizin 177. yili kutlu olsun. Emniyet teskilatimiz, adalet, esitlik, sabir ve hosgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretiyle suç ve suçluyla mücadeleden terörle mücadeleye, asayisten trafige, en önemli anayasal hak olan yasam hakkinin korunmasina kadar birçok alanda mücadele etmekte görev yapmaktadir. Bagimsizligimizin, birlik ve beraberligimizin ölümsüzlesen abideleri olan aziz sehitlerimiz gönüllerimizde daima yasayacak, kahramanliklari asla unutulmayacaktir. Degerli gazilerimiz sizler, ülkemizin birligi ve bütünlügü için, milletimizin huzur ve güvenini muhafaza etmek için üstün cesaret ve kahramanlik gösterdiniz, vatanimiz için kaninizi, caninizi ortaya koydunuz sükranlarimizi sunuyoruz. Mugla’miz da huzur ve güven ortaminin saglanmasinda emegi geçen tüm emniyet mensuplarinin 10 Nisan Polis Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun ‘’ sözlerine yer verdi.
Kaynak: İHA