Baskan Deveci Ve Atakum Kent Konseyi Polislerle Iftar Yapti

SAMSUN – Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci ve Atakum Kent Konseyi, Polis Haftasi’ni nöbetçi polis memurlariyla iftar yaparak kutladi.

Baskan Deveci Ve Atakum Kent Konseyi Polislerle Iftar Yapti
Samsun’da, Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 177’nci yili farkli etkinliklerle kutlandi. Bu çerçevede Atakum Belediye Baskani Cemil Deveci, esi Gülay Deveci ve Prof. Dr. Sevket Özkaya yönetimdeki Atakum Kent Konseyi polislerle iftar programi gerçeklestirdi. Atakum Denizevleri Sehit Irfan Sadik Kocabas Polis Karakolu’na giden Baskan Deveci ve Atakum Kent Konseyi burada oruçlarini polis memurlari ile birlikte açti.

Baskan Cemil Deveci yaptigi açiklamada, "Emniyet Teskilatimizin kurulusunun 177. yildönümü kutlu olsun. Görevleri basinda sehit olan emniyet mensuplarimiza Allah’tan rahmet diliyor ve halkimizin huzuru için gece-gündüz çalisan kahraman polislerimize saglik ve esenlikler diliyorum" dedi.

Etkinlikte konusan Atakum Kent Konseyi Baskani Prof. Dr. Sevket Özkaya ise, “Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 177’nci yil dönümü nedeniyle Atakum Kent Konseyi tarafindan düzenlenen iftar programinda Belediye Baskanimiz Av. Cemil Deveci, esi Av. Gülay Deveci, Atakum Denizevleri Sehit Irfan Sadik Kocabas Polis Merkezi’nde nöbetçi polis memurlarimiz ile bulustuk. Huzur ve güvenimizin teminati polis teskilatimiz 177. yasinda olmasi nedeniyle en zor zamanimizda ilk aklimiza gelen degerli polislerimizle Ramazan’in huzurunu paylasmak için iftar yapmayi düsündük. Sag olsun emniyet müdürümüz ve görevli polis memurlarimiz bu davetimizi kabul ettiler. Polis demek huzur ve güven demektir. Bundan sonra da bunu Atakum Kent Konseyi olarak birlikte kutlamayi amaçliyoruz. Bu dönem de Ramazan’a geldigi için iftar yaptik. Bundan sonra da Polis Haftasi’ni cosku ile kutlamak istiyoruz” diye konustu.

Polis memurlari ise programdan dolayi Baskan Deveci ve Atakum Kent Konseyi’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA