Gazeteciler, Ramazan Ayi Öncesi Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde Bulustu

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi Kurucusu Balikçi Kenan Balci, geleneksel olarak her Ramazan ayi öncesi gerçeklestirdigi etkinlikte yerel medya çalisanlariyla bir araya geldi.

Gazeteciler, Ramazan Ayi Öncesi Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde Bulustu
Beylikdüzü’nde bulunan yerel medya çalisanlari Ramazan ayi öncesinde Türkiye Deniz Canlilari Müzesi’nde bir araya geldi. Müze kurucusu Balikçi Kenan Balci, basin mensuplarinin Ramazan ayini tebrik etti. Konuyla ilgili konusan Balikçi Kenan Balci, “Geçen sene de arkadaslarimizla beraber güzel günler geçirmistik. Bir yil doldu Ramazan ayini kutlu ve mutlu sekilde geçirdik. Bayrami da yasadik. Simdi yine ‘Ramazan’a hos geldin’ diyoruz. Tatli bayramlar geçirmek dilegiyle insallah. Denizlerimiz tükenmeyen madenlerimiz ve ekmeden biçtigimiz tarlalarimizdir. Balik, anne sütünden sonra yipranan dokulari onaran, içinde katki maddesi olmayan tek besin kaynagimizdir. Önceden 10 kilo balik yiyorduk simdi 5 kiloya düstü. Az da olsa balik yiyelim. Ramazanda baligin anlami nedir? Mideyi yormaz, zinde tutar, aciktirmaz, doyurucudur. O yüzden iftarda mutlaka balik tavsiye ediyorum. Herkese afiyet olsun” dedi.

Alisveris yapmaya gelen bir vatandas ise “Balikçi Kenan her zaman tercih ettigimiz bir yer. Tabii ki Ramazan ayinda da burada olacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA