Altin Emlak Biga Çarsi Temsilciligi Açildi

Türkiye genelinde 25 ilde 100’ü askin temsilciligi ile faaliyet gösteren Altin Emlak’in simdi de Biga Çarsi temsilciligi Çanakkale’de açildi.

Altin Emlak Biga Çarsi Temsilciligi Açildi


Murat Çakmak tarafindan Sakarya mahallesinde açilan Altin Emlak Biga Çarsi Temsilciligi profesyonel kadrosu ve genis portföy agi ile hizmete açildi. Yogun katilim ile gerçeklesen açilisa Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, AK Parti Ilçe Baskani Nihat Borazan ve Altin Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacikli katildi.



Açilista konusan Altin Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacikli “25 ilde 100’ü askin temsilciligimiz ile dogru adimlar ile büyümeye devam ediyoruz. Çanakkale’de 3’üncü temsilciligimizin açilisinin heyecanini yasiyoruz. Teknoloji merkezli, fark sunan pazarlama çalismalarimiz ile müsterilerimize nitelikli hizmetler sunmaya devam edecegiz. Yerli ve milli bir firma olarak profesyonel bakis açimiz ile sektöre deger katma devam edecegiz” dedi.



Biga Çarsi Temsilcisi Murat Çakmak ise söyle konustu: “Sektörünün güvenilir markasi Altin Emlak’in yeni bir temsilcisi olarak faaliyetlerimize basladik. Çanakkale ilimiz özellikle Biga’miz köprü açilisi sonrasinda çok yogun talep görüyor. Deneyimli portföy yöneticilerimiz, genis portföy agimiz, nitelikli çözüm sunan uygulamalarimiz ile gayrimenkul pazarlamasinda nitelikli hizmetler sunuyoruz. Satis ve kiralama hizmetlerinin yani sira yatirim danismanligi, proje gelistirme, kentsel dönüsüm planlama, proje pazarlama ve satis faaliyetleri ile hizmetinizdeyiz.”
Kaynak: İHA