Tokat'ta, 'Ailemiz Ilkokulumuz' Etkinligine Kadinlardan Yogun Ilgi

Tokat Belediyesi tarafindan düzenlenen “ailemiz ilkokulumuz” etkinligi ne kadinlardan yogun ilgi gösterdi.

Tokat'ta, 'Ailemiz Ilkokulumuz' Etkinligine Kadinlardan Yogun Ilgi
Tokat Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayi’nda düzenlenen etkinlige Uzman Aile Danismani ve Yazar Saliha Erdim’in konusmaci olarak katildi.

“Ailemiz, Ilkokulumuz” konulu söyleside; aile iliskilerinin nasil olmasi gerektigini milli ve manevi degerler isiginda aktaran yazar Erdim, çocuk egitimi, toplum huzuru ve gelisiminde ailenin önemli bir faktör oldugunu ifade etti.

Programa esiyle birlikte katilan Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu’na, AK Parti Tokat Kadin Kollari Baskani Havva Sabuncuoglu da eslik etti.

Program öncesinde konusma yapan Baskan Eroglu, “Aile toplumumuzun çekirdek yapisini olusturuyor. Aileyi ne kadar güçlü tutarsak toplumumuzda o kadar güçlü olur. Mutlu aile huzurlu toplum için belediye olarak her türlü sosyal aktivite ve etkinliklerimize devam edecegiz. Katilimlariniz için tüm hanim kardeslerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Eslerin birbiri üzerindeki haklarina deginen Erdim ise salonu hinca hinç dolduran katilimcilara aile huzuru konusunda önemli bilgiler aktardi. Kadinlarin ilgiyle takip ettigi söylesi, davetlilerden alkis topladi.

Program sonunda Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, yazar Saliha Erdim’e, Tokat’a özgü el sanatlarindan olusan hediye takdim etti.
Kaynak: İHA