Mardinli Ögretmen 3 Ilde Kadinlara Çiçek Hediye Etti

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir okulda görev yapan Beden Egitimi Ögretmeni Diyar Özsoy, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü münasebetiyle 3 ilde kadinlara çiçek hediye etti.

Mardinli Ögretmen 3 Ilde Kadinlara Çiçek Hediye Etti
Köy okullarindaki ögrencilere kirtasiye malzemeleri, kiyafet yardimi ve yaptigi diger sosyal sorumluluk projeleri ile adini duyuran Beden Egitimi Ögretmeni Diyar Özsoy, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü kapsaminda 3 ilde kadinlara çiçek hediye etti.

Kadinlar Günü’nde Kadinlara çiçek hediye etmek için "Diyar yollarda" ekibini kurarak Mardin, Batman ve Kahramanmaras’ta solmayan 200 adet çiçek dagitti.

Dagitilan çiçeklerde yazilan "Bir gün degil, her gün önce kadin” notu ile kadinlarin her günün degerli olduguna dikkat çekmek istedigini söyleyen Özsoy, "Kadinlarimiz bizim için çok degerli. Kadinlarimiza sadece bir gün degil her gün deger vermeli ve onlari her gün özel hissettirmeliyiz. Ekibim ile yaptigimiz bu proje sayesinde onlarca kadinimiza dagittigimiz çiçekler ile onlarin yüzündeki tebessüme vesile olduk. Bu proje sayesinde hem onlari mutlu ettik hem de onlarin mutlulugu ile bizde mutlu olduk. Onlari böyle mutlu görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynagi oldu. Bu tür projelerin devaminin gelmesi için çalismalarimiz devam ediyor. Aklimda birkaç proje daha var. Umarim onlari da hayata geçirebiliriz” dedi.

Kadinlarin hak ettikleri degeri görmeleri gerektigini söyleyen Özsoy, "Bir yerde güzel bir seyler oluyorsa mutlaka bir kadinin eli orada oldugunu düsünüyorum. Güzel seyler olmasi için kadinlarimiza ihtiyacimiz var. Güzel islere adim atmak, iyi bir çocuk yetistirmek gibi seylerde kadina ihtiyacimiz var. Kadin olmadan bunlar olmaz degil, ama kadin olursa daha güzel olur. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü sayesinde kadinlarimiza emeklerine az da olsa küçük hediyemiz ile tesekkür etme firsati bulduk. Keske sadece bu gün degil her gün onlari hatirlasak, emekleri için onlara tesekkür etsek, destek olsak. Kadinlarin degerini ve önemini fark etmeli ve fark ettirmeliyiz. Bize düsen onlara destek olmak ve degerli olduklarini hissettirmek” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA