Baskani Cömertoglu, Ankara'da Projelerle Ilgili Temaslarda Bulundu

Malatya’nin Arapgir Belediye Baskani Haluk Cömertoglu, Ankara’da projelerle ilgili temaslarda bulundu. Cömertoglu, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ile bir araya geldi.

Baskani Cömertoglu, Ankara'da Projelerle Ilgili Temaslarda Bulundu
Baskan Cömertoglu, Arapgir Belediyesi’ndeki çalismalar basta olmak üzere projelere iliskin olarak bilgilendirmede bulundugu Genel Baskan Kiliçdaroglu’ndan, Arapgir’de kurmayi planladiklari Konkasör Tesisi, Beton ve Kilit Tasi üretim projelerine desteklerini isteyip kayisi ve reyhan ürünleri takdim etti. Kiliçdaroglu da misafirlerine Arapgir’den gönderilen 2 yildir reyhan çayi ikram ettiklerini ve kendilerinin de ailece severek kullandiklarini söyledi.



Baskan Cömertoglu Ankara ziyaretleri kapsaminda ayrica Genel Baskan Yardimcilari Oguz Kaan Salici, Seyit Torun, Gamze Akkus Ilgezdi, Veli Agbaba ve Özgür Özer’ide ziyaret etti. Baskan Cömertoglu Ankara temaslari sonrasi yaptigi açiklamada , “Misafirperverliklerine tesekkür ediyorum. Mart’in sonu bahar söylemiyle derman belediyeciliginin belediye baskanlari olarak kardes belediyelerimize ve bu desteklerin organizesini saglayan genel merkez yöneticilerimize minnettarligimla her sey çok güzel olacak" dedi.

Kaynak: İHA