Sokak Köpeklerinin Kovaladigi Kiz Çocugu Kamyonun Altinda Kaldi

Antalya’nin Serik ilçesinde köpeklerden korkup kaçmak isterken yola çikan küçük Mahra’ya kamyon çarpti. Çarpmanin siddetiyle yere yigilan 10 yasindaki Mahra Pinar agir yarali olarak hastaneye sevk edildi. Küçük Mahra’nin sokak köpeklerinden kaçtiktan sonra kamyonun çarpmasi ise güvenlik kameralari tarafindan anbean kaydedildi.

Sokak Köpeklerinin Kovaladigi Kiz Çocugu Kamyonun Altinda Kaldi
Olay Serik ilçesine bagli Belek Mahallesinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak köpekleri ile karsilasinca korkan 10 yasindaki Mahra Pelin Pinar aniden yola firladi. O esnada Irfan Yayla’nin kullandigi 07 YBJ 06 kullandigi kamyonun tekeri Mahra’nin ayaginin üstünden geçti. Olayi fark eden kamyon soförü araçtan indi ve yaralanan küçük kizin yanina gitti. Çevredekilerin yardimiyla ihbar üzerine 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verildi.

Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralanan küçük kiz ambulansla Antalya’ya sevk edildi. Sürücü Yayla, ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görgü tanigi Faruk Özel, 5-6 sokak köpeginin küçük kiza saldirdigini belirterek "Küçük kiz köpekten korkunca fark etmeden yola çikti. Yoldan gelen hafriyat kamyonu ise duramadi ve küçük kiza çarpti. Hatta hala fren izleri var, kamyon soförü kurtarmak istedi ama maalesef kurtaramadi ve çocuk kamyonun altinda kaldi. Cenab-i Allah insallah ailesine bagislar" seklinde konustu.

Kaynak: İHA