Alim Yavas'in Ani Ölümü Sevenlerini Üzdü

Aydin’in Kösk ilçesinde yasayan Alim Yavas (66) geçirdigi kalp krizi sonrasi hayatini kaybetti. Ilçenin sevilen simalarindan Yavas’in ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa bogdu.

Alim Yavas'in Ani Ölümü Sevenlerini Üzdü


Aydin’in Kösk ilçesi Ilidag Mahallesi’nde dogan ve ilçenin sevilen simalarindan olan 66 yasindaki Alim Yavas, geçirdigi kalp krizi sonrasinda yasam savasini kaybetti. Bir süre çiftçilik yaptiktan sonra ilçe merkezinde tüccarlik yapan Yavas, Aydin siyasetinde de önde gelen isimlerden birisi oldu. Sirasiyla Anavatan Partisi ve AK Parti’de siyaset yapan Yavas, Aydin’in büyüksehir statüsüne geçmeden önce il genel meclisi üyeligi ve Kösk Belediye Meclisi üyeligi görevlerinde de bulundu.

Ayni zamanda boga güresleri ve at yarislarinin da simge isimlerinden olan Yavas, dün gece geçirdigi kalp krizi sebebiyle Aydin Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Burada doktorlarin tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayan Yavas, aksam saatlerinde hayatini kaybetti. Yavas’in ani ölümü ailesi basta olmak üzere tüm sevenlerini yasa bogdu.

Yavas’in naasi yarin ögle namazina müteakip Kösk Çarsi Camii’nde kilinacak cenaze namazinin ardindan Ilidag Mahallesi’ndeki aile kabristanliginda topraga verilecek.
Kaynak: İHA