Vali Kizilkaya'nin Halkla Samimi Sohbeti Fotograf Karelerine Yansidi

Yenipazar ilçesinde çesitli ziyaretlerde bulunan, vatandaslarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kizilkaya’nin halkla gerçeklestirdigi samimi sohbet fotograf karelerine yansidi.

Vali Kizilkaya'nin Halkla Samimi Sohbeti Fotograf Karelerine Yansidi
Bir dizi ziyarette bulunmak amaciyla Bilecik’in Yenipazar ilçesine giden Vali Dr. Kemal Kizilkaya, ilk olarak Kaymakam Vekili Abdullah Emre Özefe‘yi makaminda ziyaret etti. Kaymakam Vekili Özefe ve kurum müdürleri tarafindan yürütülen faaliyetlerle ilgili brifing alan Vali Dr. Kizilkaya, yapilan çalismalarda kendilerine basarilar diledi.

Vali Kizilkaya, kaymakamlik ziyaretinin ardindan Yenipazar merkez ve köylerde görev yapan, devlet ile vatandas arasinda köprü vazifesi gören muhtarlarla bir araya geldi. Toplantida muhtarlara tek tek söz vererek istek ve taleplerini dinledi. Toplantinin basinda Bilecik Valiligi’nin çalismalariyla ilgili muhtarlara bilgi veren Vali Kizilkaya, muhtarlarla sik sik bir araya geldiklerini vurgulayarak, kentin gelisimi için isbirligi içinde çalistiklarini ifade etti.

Son olarak Yenipazarli vatandaslarla bir araya gelen Vali Kizilkaya, talep ve sorunlari dinledi. Vali Kizilkaya’nin halkla gerçeklestirdigi samimi sohbet ise fotograf karelerine yansidi.
Kaynak: İHA