'Sahne Sirasi Sende' Yarismasi Açiklamasi Sarkilarini Unutanlar Ayakta Alkislandi

Amasya’da Gençlik ve Spor Bakanligi Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügünün her yil düzenledigi Kültür ve Sanat Yarismalari çerçevesinde “Sahne Sirasi Sende” adli, Gençler Arasi Ses ve Icra Yarismasi düzenlendi. Yarismada sarkilarini unutanlar ayakta alkislandi.

'Sahne Sirasi Sende' Yarismasi Açiklamasi Sarkilarini Unutanlar Ayakta Alkislandi
Gençler Arasi Ses ve Müzik Yarismasi 18-29 Yas Türk Müzigi, 18-29 Yas Popüler Müzik ve 18-29 Yas Elektronik Müzik Yarismasi olmak üzere 3 kategoride Amasya Üniversitesi konferans salonunda yapildi. Yarismacilardan bazi ögrencilerin yarisma heyecanindan söyledikleri eserlerin sözlerini unuttular. Eserleri unutan ögrenciler, diger yarismaci arkadaslari ve seyirciler tarafindan ayakta alkislandilar.

Amasya Gençlik Hizmetleri Müdürü Sahin Gümüs, “Bakanligimizin her sene düzenlemis oldugu kültür ve sanat yarismalarinda bugün ses yarismasini gerçeklestirecegiz. Il ve ilçelerimizden katilan gençlerimiz bugün insallah sahnenin tozunu atacaklar. Tüm gençlerimize simdiden baslarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Yarismaya Gençlik Hizmetleri Müdürü Sahin Gümüs’ün yani sira çok sayida yarismaci ögrenci ve seyirci katildi.

Popüler müzik kategorisinde Sena Okuyan 1. oldu, Türk müzigi kategorisinde Eren Canbolat 1. olarak Samsun’da yapilacak olan bölge finallerinde Amasya’yi temsil etmeye hak kazandilar.

Yarismalar hafta boyunca devam edecek, 1 Nisan 2022 Cuma günü Tiyatro yarismasi Amasya Üniversitesi Egitim Fakültesi konferans salonunda yapilacak.
Kaynak: İHA