Il Müftüsü Gülden, Ramazan Ayinda Yapilacak Faaliyetleri Anlatti

Yozgat Il Müftüsü Ali Gülden, ramazan ayi içerisinde planlanan faaliyetler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.

Il Müftüsü Gülden, Ramazan Ayinda Yapilacak Faaliyetleri Anlatti
Bilal Sahin Külliyesinde basin mensuplariyla bir araya gelen Müftü Gülden, pandemi nedeniyle 2 yildir ramazan ayinda herhangi bir programin düzenlenemedigini söyledi.

Ramazan ayinin çok iyi degerlendirilmesi gerektigini belirten Müftü Gülden, kent genelinde bu yil ramazan ayini dolu dolu geçirmek için çalistiklarini ifade etti.

Ramazan ayinda Seyhzade Ahmet Efendi, Kayyimzade ve Sahidinoglu Camilerinde teravih namazinin hatimle kildirilacagini vurgulayan Müftü Gülden, Çapanoglu Büyük Cami ve Bilal Sahin Camilerinde teravih namazi öncesi vaaz verilecegini de söyledi.



Çapanoglu ve Bilal Sahin Camilerinde hafizlik ögrencileri tarafindan mukabele okunacagini hatirlatan Müftü Gülden, 8 belediye konaginda kadin vaizler ve Kur’an kursu ögreticileri tarafindan da mukabele okunacagini belirtti.

Ramazan ayinda iftar programlarinin düzenlenecegini vurgulayan Müftü Gülden, ihtiyaç sahiplerine de yardim dagitimina devam edeceklerini söyledi.



Gülden, alo fetva hattinin ramazan ayi boyunca her gün vatandaslara 08.00-22.00 saatleri arasinda hizmet verecegini de hatirlatti.
Kaynak: İHA