Cumhurbaskani Erdogan Talimati Verdi, Tokat'ta 99 Cem Evine Büyük Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimati ile Tokat’ta 99 cem evine 6,5 milyon TL bütçe ayrildigini söyledi.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, TBMM’de konusma yapti. Tokat’in önemine deginen Bulut, “Yüzyillarca önce Türkmenligin sonsuza dek sönmeyecek ocagini Tokat’ta yakan, hosgörüyü, barisi ve kardesligi ömrünü geçirdigi Tokat ilinden tüm dünyaya bir miras olarak birakan ve sehrimizi dünya Bektasiliginin önemli merkezlerinden biri hâline getiren Hubyar Sultan’i rahmetle aniyoruz” dedi.



Cumhurbaskani Erdogan’a tesekkür etti

MHP’li Bulut, “Hubyar Sultan’i rahmetle anarken biraktigi mirasa uygun olarak yüzyillardir baris ve kardesligin örnek kentlerinden biri olan sehrimizde 99 adet cem evimize Sayin Cumhurbaskanimizin talimati ve Sayin Içisleri Bakanimizin nezaretiyle 6,5 milyon TL tutarinda bütçe ayrildigini ve 99 cem evimizin, tadilatlari basta olmak üzere, temel ihtiyaçlarinin da karsilanacagini ifade etmek istiyorum. Hassasiyetlerimize kayitsiz kalmayarak sarsilmaz birlik ve kardeslik bagina katkilari nedeniyle Cumhurbaskanimiza, Içisleri Bakanimiza ve Sayin Tokat Valimiz Doktor Ozan Balci’ya tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA