Çan Belediyesi Yerel Yönetimler Proje Alaninda 2 Ödül Birden Aldi

Ikinci Yüzyil Yerel Yönetimler Proje Ödülleri çerçevesinde, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun ve Millet Ittifaki Genel Baskan Yardimcilarinin katilimiyla gerçeklesen ödül töreninde Çanakkale’nin Çan Belediyesi 2 projeyle ödüle layik görüldü.

Çan Belediyesi Yerel Yönetimler Proje Alaninda 2 Ödül Birden Aldi
Ikinci Yüzyil Yerel Yönetimler Proje Ödülleri çerçevesinde, 54 farkli proje üzerinden yapilan degerlendirmede, yerel yönetimlerden belli sayida belediyelerin ödül aldigi gecede Çan Belediyesi 2 projeyle ödüle layik görüldü.

Çan Belediyesinin özellikle bebek ve çocuk giyiminde beden ve yas araligi hizla degisen giyim ve aksesuar ürünlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklariyla paylasilabilmesi adina baslattigi ve Türkiye’de bir ilke imza attigi Çan’im Yavrum Bebek Magazasi projesi Sosyal Belediyecilik Projeleri arasinda ödüle layik görüldü.

Ikinci ödül ise, Çan Belediyesinin hayata geçirdigi, hizli ve takip edilebilir Mavi Masa 153 Belediye Hizli Iletisim projesine verildi.

Çan Belediyesini aramak isteyen vatandaslar sadece 153 numarasini çevirmeleriyle belediyede kendilerini çagri merkezi operatörü degil direkt Mavi Masa belediye çalisani karsilamaktadir. Arayan vatandasin istek, öneri ve sikayetlerini not alarak ilgili birime ileten Mavi Masa personeli talebin sürecini ve sonucu yine vatandasi geri aramak suretiyle bilgilendirmektedir. Ödülünü CHP Parti Meclisi Üyesi Sema Dinçer’in elinden alan Çan Belediye Baskani Bülent Öz, “Derman Belediyecilik anlayisiyla gerçeklestirdigimiz birçok çalismamizin yerel yönetim çalismalarini inceleyen komitelerce ödüle layik görülmesiyle hemsehrilerimiz adina büyük onur duyduk. Gece gündüz demeden hemsehrilerimiz için çalismaya ve ‘Çan’imiz Canimiz’ ilkesiyle daha birçok Sosyal Belediyecilik projemizi ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA