ABD'li Aktör Bruce Willis 'Afazi' Hastaligi Nedeniyle Oyunculuga Ara Veriyor

ABD’li aktör Bruce Willis, bilissel yeteneklerini etkileyen afazi hastaligi nedeniyle oyunculuga ara verecegi bildirildi.

ABD'li Aktör Bruce Willis 'Afazi' Hastaligi Nedeniyle Oyunculuga Ara Veriyor


ABD’li aktör 67 yasindaki Bruce Willis’in bilissel yeteneklerini etkileyen afazi hastaligi teshisi konulmasindan sonra oyunculuk kariyerinden uzaklasacagi açiklandi. Willis’in kizi Rumer Willis sosyal medya hesabi üzerinden yaptigi açiklamada, "Bruce’un muhtesem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce’un bazi saglik sorunlari yasadigini ve yakin zamanda bilissel yeteneklerini etkileyen afazi teshisi konuldugunu paylasmak istedik" dedi.

Willis, "Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok sey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, sefkatiniz ve desteginiz için çok minnettariz. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarina da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli oldugunu biliyoruz" ifadelerini kullandi.

"Zor Ölüm" film serisiyle taninan 67 yasindaki aktör, afazi hastaligi teshisi Willis’in 67’nci dogum gününden yaklasik bir hafta sonra geldi. Afazi hastaligi, beynin dil ve konusmadan sorumlu bölgelerinin görülen hasarlar sonucu kiside konusma bozuklugu seklinde kendini gösterdigi biliniyor.
Kaynak: İHA