Edirne'deki Korkunç Olaya Iliskin Valilikten Açiklama

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde ayni aileden 4 kisinin silahla vurulmus halde ölü bulunmasina iliskin valilikten yazili açiklama yapildi.

Edirne'deki Korkunç Olaya Iliskin Valilikten Açiklama
Edirne Valiliginden Uzunköprü ilçesinde yasanan üzücü olaya iliskin yapilan açiklamada, “29.03.2022 tarihinde Uzunköprü ilçemize bagli Elmali köyümüzde bir hanede atesli silahla vurularak 4 kisinin öldügünün ihbar edilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri ivedilikle sevk edilmistir. Yapilan ilk incelemede ayni aileden M.G, M.G, A.G, ve F.G isimli vatandaslarimizin atesli silahla vurularak hayatini kaybettigi tespit edilmistir. Olay yerinde bir adet tabanca ve av tüfegi bulunmus olup konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir” denildi.

Iddialara göre, Uzunköprü’nün Elmali Köyünde yasayan bir aileden haber alamayan yakinlari eve gittiginde vahsetle karsilasti. Anne, baba, çocuk ve dedenin silahla vurulmus oldugunu gören komsular durumu jandarma ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, 4 kisinin hayatini kaybettigini belirledi.

Cumhuriyet savcisinin ve olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.
Kaynak: İHA