Çanakkale'de Denizde Bogulan Genç Için Cenaze Töreni Düzenlendi

Çanakkale’de, arkadaslariyla 100 liraya iddiaya girerek denize atlayan ve hayatini kaybeden Samet Umut Öner için bugün Ezine’de cenaze namazi kilindi.

Çanakkale'de Denizde Bogulan Genç Için Cenaze Töreni Düzenlendi


Olay, dün 20.45 siralarinda iskele bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaslariyla muhabbet eden lise 11’inci sinif ögrencisi Samet Umut Öner (16), kordondan iskeleye yüzecegini öne sürerek 100 lira parasina iddiaya girdi. Daha sonra denize atlayan Öner, bir süre sonra gözden kaybolunca çevrede bulunan 2 kisi denize atlayarak Öner’i aramaya basladi.

Daha sonra bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi dalgiçlari geldi. Ekipler, yaptiklari arastirma sonrasinda Samet Umur Öner’i denizin dibinden yaklasik 20 dakika sonra çikardi. Ambulansa alinan ve kalp masaji yapilarak Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Saglik Uygulama Ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilan talihsiz genç, bu sabaha karsi hayatini kaybetti.

Talihsiz genç için bugün Çanakkale’nin Ezine ilçesinde ikindi namazini müteakiben cenaze töreni düzenlendi.

Acili baba Özgür Öner gözyaslari içinde taziyeleri kabul etti. Lise ögrencisi Samet Umut Öner’in cenazesi, memleketi Balikesir’de topraga verilmek üzere yola çikti.
Kaynak: İHA