Bitlis'te 'Il Tanitim Ve Gelistirme Kurulu Toplantisi' Yapildi

Bitlis Valisi Oktay Çagatay baskanliginda ‘Il Tanitim ve Gelistirme Kurulu Toplantisi’ gerçeklestirildi.

Bitlis'te 'Il Tanitim Ve Gelistirme Kurulu Toplantisi' Yapildi
Bitlis Egitim ve Tanitma Vakfi (BETAV) Bitlis Subesi toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantida, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan çalismalarin son durumuyla ilgili bir sunum gerçeklestirildi.

Bir önceki toplantida alinan kararlarla ilgili degerlendirmenin yapildigi toplantida ayrica gündeme alinan konular tek tek görüsülüp karara baglandi.

Kurul çalisma planinin üyelerden gelen öneriler dogrultusunda düzenlenen son halinin kurulun bilgisine sunuldugu toplantida; ayrica sosyal medyada paylasimlara baslanilan “gezsenbitlis” instagram hesabiyla ilgili son durum gözden geçirildi.

Yaklasan turizm sezonu için cazibe merkezlerinde kamu eliyle yürütülecek alt yapi hizmetlerinin degerlendirilmesinin de yapildigi toplanti, kurul üyelerinin konularla ilgili görüslerini dile getirmesiyle sona erdi.

Düzenlenen toplantida konusan Bitlis Valisi Oktay Çagatay, kentin tanitimi için gerekli tüm adimlarin ivedilikle atilacagini belirtti.

Tanitim çalismalarinin kente saglayacagi faydalara dikkat çeken Vali Çagatay, paydaslarla birlikte yürütecekleri tanitim çalismalarinin kisa süre içinde meyvesini vermeye baslayacagina inandigini ifade etti.

Vali Çagatay baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya kurul üyesi olarak Bitlis Belediye Baskani Nesrullah Tanglay, Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, Il Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasi Baskan Yardimcisi Yilmaz Lebit, ilgili kamu kurum amirleri ve STK baskanlari katildi.

Kaynak: İHA