(ÖZEL) Sokakta Tartisan Gençlerin Silahli Kavgasi Kamerada

Sultangazi’de bir gencin bacagindan silahla vurdugu anlar güvenlik kamerasina yansidi. Olayi gerçeklestiren silahli saldirgan kaçarak kayiplara karisti. Bacagindan vurulan U. S. ‘nin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Olay dün aksam 23.10’da Sultangazi Cebeci Mahallesi 2525. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye sokak üzerinde iki grup genç bir araya geldi. Grup üyeleri konustuktan bir süre sonra ayrildi. Gruptan bir genç geri dönerek belindeki silahi çikartip U.S.’yi bacagindan vurdu. Silahli saldirgan daha sonra olay yerinden kaçti.

Olayi görenler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri yarali U.S.’yi Sultangazi Haseki Egitim ve Arastrma Hastanesine kaldirdi. O anlar kameraya yansidi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde sokak üzerinde toplanan iki grup genç konusmaya basliyor. Bir süre sonra ayrilan gençlerden biri geri dönerek bir genci sol bacagindan vuruyor. Olayi gerçeklestiren genç daha sonra hizlica kaçiyor. Bacagindan vurulan genç ise arkadaslari tarafindan uygun bir yere aliniyor.

Olayla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA