Firtinada Uçan Semsiyenin Pesinden Böyle Kostu

Amasya’da firtinada uçan semsiyenin pesinden kosan adamin o anlari saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

Firtinada Uçan Semsiyenin Pesinden Böyle Kostu
Amasya Sebze Hali’nde firtina nedeniyle çalistigi isyerine ait semsiyenin hareketlendigini gören Murat Çopuroglu, tutmaya çalisip tek ayagiyla da üzerine basti. Çopuroglu, halat kolunu çevirdigi semsiyeyi katlamaya çalismasina ragmen sürüklenmesi üzerine pesine düstü. Rüzgarin etkisiyle metrelerce ilerleyen semsiyenin ardindan kosup üzerine atlayan evli ve 3 çocuk babasi Çopuroglu, bu sayede semsiyeyi devirerek durdurmayi basardi.

Güvenlik kameralarina yansiyan görüntüleri izlediginde 3 yil önce Osmaniye’de sebze halinde olusan hortum sirasinda is yeri önündeki semsiye ile birlikte havalanan adamin yasadiklarinin aklina geldigini belirten 54 yasindaki Çopuroglu, “O adamin haline gülmüstüm. Benzeri benim basina geldi” dedi.

Emekli olduktan sonra hayat sartlari nedeniyle çalismaya devam ettigini belirten Çopuroglu, “Benzer durumla karsilassam yine gider kosarim. Patronumun malina zarar gelmesini istemem. Insan ekmek yedigi yere ne yapar, sahip çikar. Kendi mali gibi kollar” diye konustu.

Olayin yasandigi sirada isyerinin içerisinde oldugunu anlatan is yeri sahibi Oguzhan Tatar ise, “Semsiye uçtu. Murat abi pesinden kostu. Kendisine tesekkür ederim. Onu amcam kadar severim. Herkes yapmaz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA