Serdar Tuncer Gediz'de Sevenleri Ile Bulustu

Kütahya’nin Gediz Belediyesi tarafindan kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Sair-Yazar Serdar Tuncer ile “Siirli Muhabbet” programi düzenlendi.

Serdar Tuncer Gediz'de Sevenleri Ile Bulustu
Gediz Kültür Merkezi’nde vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programa, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz Ilçe Baskani Mehmet Erkan, Gediz Ilçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, AK Parti Gediz Ilçe Yönetimi, Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz Kadin Kollari, AK Parti Gediz Gençlik Kollari ve çok sayida vatandas katildi.

Sair-Yazar Serdar Tuncer; ask, tarih ve tasavvuf üzerine yaptigi doyumsuz sohbetle Gedizli vatandaslara unutulmaz bir gece yasatti. Seyirciyle sohbet ederek birbirinden güzel siirleri de seslendiren Serdar Tuncer, Gediz’de olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirtti.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak; Sair-Yazar Serdar Tuncer’e katilimlari için tesekkür ederek, Gediz’e özgü hediyeleri takdim etti.

Her yastan vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi program, Serdar Tuncer ile günün anisina fotograf çekilmeleri ile son buldu.
Kaynak: İHA