Diyarbakir'daki Patlamada Agir Yaralananlardan 1 Kisi Hayatini Kaybetti

Diyarbakir’da persembe günü 3. Sanayi Sitesi’nde meydana gelen patlamada agir yaralanan 5 kisiden 1’i hayatini kaybetti.

Diyarbakir'daki Patlamada Agir Yaralananlardan 1 Kisi Hayatini Kaybetti
Kayapinar ilçesinde bulunan 3. Sanayi sitesinde bir is yerinde 24 Mart sabahi saat 9.15 sularinda oksijen tüpünden oldugu iddia edilen bir patlama meydana geldi. Patlamada,5’i agir 11 kisi yaralanmis, 5 isyeri ile 16 araç zarar görmüstü.

Agir yarali olarak Dicle Üniversitesinde tedavi altina alinip yogun servisinde yasam mücadelesi veren Mahmut Taska, fenalasti. Taska, doktorlar tarafindan yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybettigi ögrenildi.

Durumlari agir olan 4 kisinin tedavisi hastanede devam ederken, 6 kisinin ise tedavilerinin tamamlanmasiyla taburcu edildigi belirtildi.
Kaynak: İHA