Saglikçilardan Huzurevi Sakinlerine Önce Asi, Sonra Müzikli Eglence

SAMSUN – Samsun’da korona asisi olan huzurevi sakinleri akabinde saglik çalisanlarindan olusan bir müzik grubunun çaldigi sarklilarla göbek atip doyasiya eglendi.

Saglikçilardan Huzurevi Sakinlerine Önce Asi, Sonra Müzikli Eglence


“Yaslilara Saygi” haftasi kapsaminda Canik Ilçe Saglik Müdürlügü ekipleri Büyüksehir Belediyesi Huzurevi’nde Covid- 19 asi uygulamasi yapti. Hatirlatma dozunun olan huzurevi sakinleri sonrasinda bir sürprizle karsilasti. Saglikçilardan olusan bir grup huzurevinde sazli, sözlü müzik eglencesi düzenledi.

Kimi zaman sazin ritmine dayanamayan huzurevi sakinleri oynayarak ritme eslik etti. Yapilan uygulama karsisinda memnuniyetlerini dile getiren huzurevi sakinleri basta Samsun Il Saglik Müdürlügü olmak üzere, emegi geçen herkes tesekkür ettiler.

Uygulama hakkinda bilgi veren Dr. Elif Nur Gülen, “Canik Ilçe Saglik Müdürlügü olarak Yaslilara Saygi Haftasi’nda huzurevimizle beraber bir etkinlik planladik. Öncelikle yaslilarimizdan asi zamani gelenlerin asilarini yaptik. Sonrasinda saglik çalisanlarindan olusan bir ekiple beraber sarkilar söyledik. Canik esnafimizin ve saglik çalisanlarimizin destegiyle de huzurevleri sakinlerine minik hediyeler takdim ederek bu güzel günde onlarin yaninda olmak istedik” dedi.



“Onlarin keyifli ve mutlu olmasi bizleri de mutlu ediyor”

Müzik grubunda bulunan Doktor Volkan Konya, “Huzurevi sakinleri ile güzel bir müzik alisimi yapiyoruz. Ben yaklasik 23 senedir doktorluk meslegini yapiyorum ve böyle bir etkinligi yapmaktan gurur duyuyorum. Onlarin keyifli ve mutlu olmasi bizleri de mutlu ediyor” diye konustu.



“Asi bir hayattir”

65 yasinda huzurevi sakini Hayati Arslan ise “Bize asi yapan Canik Ilçe Saglik Müdürlügü ekibine çok tesekkür ederiz. Asi olmayanlar asisini mutlaka olsunlar. Asi bir hayattir. Vermis olduklarini konseri de çok tebrik ederiz” seklinde konustu.

Kimi zaman saglikçilardan mikrofonu alan yasli vatandaslar sarkilar söyledi.

Eglenceli anlara sahne olan etkinlik saglikçilarin huzurevi sakinlerine hediye takdimi ile son buldu.
Kaynak: İHA