Küçük Ibo, Cerrahi'de Saglik Taramasindan Geçti

Küçük Ibo adiyla söhreti yakalayan türkücü Halil Ibrahim Küçük, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmani Op. Dr. Mehmet Pekdemir’in gözetiminde saglik taramasindan geçirildi.

Küçük Ibo, Cerrahi'de Saglik Taramasindan Geçti


Ibrahim Tatlises’in Urfa’daki konseri sirasinda sahneye firlayan ve Tatlises’in televizyon programina katilarak bir anda söhreti yakalayan 37 yasindaki türkücü Halil Ibrahim Küçük, saglik taramasina girmek için yaptigi arastirmalar sonucunda Denizli’ye gelerek Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile irtibata geçti. Küçük Ibo, Genel Cerrahi Uzmani Op. Dr. Mehmet Pekdemir gözetimindeki uzman ekip tarafindan 1 gün süren saglik taramasindan geçirildi.

Yapilan saglik taramasinda ünlü sanatçinin herhangi bir rahatsizligi bulunmadigi ve sagliginin yerinde oldugunu aktaran Genel Cerrahi Uzmani Op. Dr. Mehmet Pekdemir, “Küçük Ibo olarak bilinen türkülerini de severek dinledigimiz sanatçi Halil Ibrahim Küçük, rutin saglik taramasi için hastanemize geldi. Kendisine gerekli tüm tetkikleri yaparak degerlendirdik ve herhangi bir hastaliga rastlamadik, kendisi gayet saglikli" dedi.

Kaynak: İHA