Gençlik Spor Daire Baskani Biçer Eleskirt'te Incelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanligi Daire Baskani Tuncay Biçer, Eleskirt Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Gençlik Spor Daire Baskani Biçer Eleskirt'te Incelemelerde Bulundu
Gençlik ve Spor Bakanligi Yurt Hizmetleri Genel Müdürlügü Ögrenci Beslenme Hizmetleri Daire Baskani Tuncay Biçer bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Eleskirt’e geldi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Çalgan ile birlikte 13 Aralik’ta Eleskirt’li gençlere hizmet vermeye baslayan Gençlik Merkezini ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda Il Müdürü Ismail Çalgan ve Ilçe Müdürü Sebahattin Güzel’den bilgiler aldi. Gençlik Merkezinde yürütülen faaliyetler ve çalismalar hakkinda bilgi alan Biçer, Ilçe Müdürü Sebahattin Güzel’den ilçede yürütülen spor faaliyetleri hakkinda bilgiler alarak, özellikle Güres müsabakalarinda alinan Türkiye dereceleri den dolayi tebrik etti. Ziyaretleri anisina Gençlik Merkezi Müdürü Osman Sari tarafindan Daire Baskani Biçer’e kursiyerler tarafindan yapilan Türk Bayragi motifli filografi tablosu hediye edildi.

Gençlik merkezinde yapilan kurslari ziyaret eden Daire Baskani Biçer, burada ögrencilerle bir süre sohbet etti. Baskan Biçer’in ziyareti hatira fotograflarinin çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA