Esenler'deki Ögrenci Yurdunda Siddet

Istanbul’un Esenler ilçesindeki özel erkek yurdundaki bir görevli, masada oturan ögrencilere siddet uyguladi. Çocuklarin kafalarina sert bir sekilde vuran görevli gözaltina alinirken, Istanbul Valiligi’nden yapilan açiklamada ise, "Ögrencilerimize yönelik siddet içeren bu davranis asla kabul edilemez, esefle kiniyoruz" denildi.

Esenler'deki Ögrenci Yurdunda Siddet
Istanbul’un Esenler ilçesinde özel bir erkek yurdunda görevli bir kisi, masanin etrafinda toplanan ögrencileri dövdü. Görevli, azarladigi ögrencilerin kafalarina sert sekilde yumruklar atti. Görüntülerin ortaya çikmasinin ardindan görevliye büyük tepki yagdi. Dayakçi görevli gözaltina alinirken, Istanbul Valiliginden konuyla ilgili açiklama yapildi.

Istanbul Valiligi: "Bu davranis asla kabul edilemez, esefle kiniyoruz"

Istanbul Valiliginden yapilan açiklamada, "Basin yayin organlari ve sosyal medya paylasimlarinda yer alan; Esenler Ilçemizdeki özel bir erkek ögrenci yurdunda ögrencilere siddet uygulayan yurt görevlisi, baslatilan adli sorusturma kapsaminda gözaltina alinmistir. Il Milli Egitim Müdürlügünce müfettis görevlendirilerek idari sorusturma baslatilmistir. Ögrencilerimize yönelik siddet içeren bu davranis asla kabul edilemez, esefle kiniyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA