Çanakkale Emniyetinden 'Nobody' Operasyonu

Çanakkale’de, Barlar Sokagi’nda bulunan bir eglence mekanina pompali tüfekle ates açan ve beraberinde, bölgede bulunan bazi barlarda siddet kullanarak faaliyet gösteren 12 süpheli gözaltina alindi.

Çanakkale Emniyetinden 'Nobody' Operasyonu
Çanakkale Cumhuriyet Bassavciligi talimatiyla, Il emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ekipleri, Kemalpasa Mahallesi Fetvane Sokak’ta güvenlik hizmeti adi altinda faaliyet gösteren süpheli sahislara geçtigimiz Sali günü ‘Nobody’ adini verdikleri es zamanli operasyon düzenledi.

Barlar Sokagi diye bilinen bölgede bulunan bazi eglence merkezlerinde süpheli sahislarin beraber hareket ettikleri, cebir ve siddet kullanarak bu eglence sektöründe hizmet ve isletmecilik faaliyetlerini sürdüren is yerleri ile süpheliler üzerinde yagma suçlarina yönelik eylemler içerisinde olduklari sebebiyle es zamanli operasyon gerçeklestirildi.

Operasyonlarda bir eglence merkezine pompali tüfekle ates açan ve birlikte oldugu toplam 12 süpheli sahis gözaltina alindi.

Il Emniyet Müdürlügü’ndeki islemleri tamamlanan süpheliler; Suç Islemek Amaciyla Örgüt Kurma, Yönetme Ve Üye Olma, Suç Örgütüne Yarar Saglamak Maksadiyla Birden Fazla Kisiyle Birlikte Silahla Yagma, Nitelikli Tehdit, Kasten Yaralama, Hakaret ve Mala Zarar Verme suçlamalariyla adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA