Batman'da Kaza Açiklamasi 2 Ölü 1 Yarali

Batman Güneykent çevre yolu üzerinde bir otomobil karsi yönde gelen diger otomobille çarpisti. Meydana gelen kazada 2 kisi öldü 1 kisi yaralandi.

Batman'da Kaza Açiklamasi 2 Ölü 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, Batman Güneykent çevre yolu üzerinde meydana geldi. 23 HK 638 plakali otomobil karsi yönde gelen diger otomobille çarpisti. Meydana gelen kazada ismi ögrenilemeyen 2 kisi öldü, 1 kisi ise yaralandi. Vatandaslarin 112 komuta merkezine ihbarda bulunmasi üzerine olay yerine çok sayida 112 Acil Saglik ekipleri, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada alev alan araçlardan biri itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Saglik ekipleri, olay yerinde yaptiklari kontrollerde bir kadin bir de erkek olmak üzere toplam 2 kisinin hayatini kaybettigini 1 kisinin de yaralandigini belirledi. Meydana gelen trafik kazasinda ölenlerin cesetleri otopsi yapilmak üzere Batman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yarali ise olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA