Yozgat'ta Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi

Yozgat Bagimlilikla Mücadele Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi, Yozgat Valisi Ziya Polat baskanliginda yapildi.

Yozgat'ta Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi Yapildi
Valilik toplanti salonunda düzenlenen programda konusan Yozgat Valisi Ziya Polat, kurum ve kuruluslarin, belediyelerin ve sivil toplum kuruluslarinca yapilan çalismalar ve yapilmasi gereken çalismalar hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Amaçlarinin, vatandaslarin bagimli olmadan önce çalismalar yapip onlari sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek oldugunu söyleyen Vali Polat, “Her çocugumuzu lisansli sporcu yapmak, müzik aleti çalmasini saglamak, kurum ve kuruluslarimizin faaliyetleri ile çocuklarimizi iyi alanlara yönlendirmek için degerlendirme toplantisi yaptik” dedi.

Bagimlilarin kurtarilmasi ve topluma yeniden kazandirilmasi için çaba sarf edildigini de belirten Polat, “Benim basima gelmez dememek lazim, her ailenin basina gelebilecek bir konu, onun için topyekun mücadele etmemiz lazim. Tüm STK’lerimizle kurum ve kuruluslarimizla belediyelerimizle ve aile olarak anne babalarimizi da bu isin içerisine sokup mücadele etmemiz lazim. Rabbim hiçbir çocugumuzu hiçbir kardesimizi bagimli hale getirmesin diye dua ediyoruz. Bagimli olan kardeslerimizin bir önce kurtulmasi için devletimizin tüm imkanlari ile yanlarinda oldugumuzu bildirmek istiyorum” dedi.

Toplantiya Yozgat Belediye Baskani Celal Köse, Cumhuriyet Bassavcisi Hasan Uçak, Il Jandarma Komutani Halil Baser, Il Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluslari temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA