Hirsizlik Için Girdikleri Fabrikada Suçüstü Yakalandilar

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde daha önceden benzer suçlardan 77 suç kayitlari olan 2 süpheli, hirsizlik için girdikleri fabrikada jandarmaya suçüstü yakalandi.

Hirsizlik Için Girdikleri Fabrikada Suçüstü Yakalandilar


Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikaya süpheli 2 kisinin girdigi yönünde alinan ihbari degerlendiren Denizli Il Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ile Merkezefendi Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin ortaklasa gerçeklestirdigi operasyonda, süpheliler hirsizlik için girdikleri fabrikada suçüstü yakalandi. Çevrede yapilan aramada gözaltina alinan süpheliler I.G. (25) ve A.B’nin (37) yanlarina alip götürmeyi planladiklari 1 adet elektrikli bisiklet, çok sayida elektrik malzemesi ile fanli özelliklerdeki kablolar ele geçirildi.

Sorgulanmak üzere karakola götürülen I.G’nin 32, A.B’nin ise benzer suçlardan 45 ayri suç kayitlarinin daha oldugu ortaya çikti. Baska suçlardan da arandiklari belirlenen süpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA