Kütahya Belediyesi'ne Araç Takviyesi

Kütahya Belediyesi’nde uzun süre devam eden kiralik araç dönemi, 2019 yilindan itibaren yapilan araç satin alimlariyla son buldu ve yeni araç filosu 110’a çikti.

Kütahya Belediyesi'ne Araç Takviyesi
Kütahya Belediyesi araç filosuna yeni eklenen 10 adet hizmet araci ve bir adet itfaiye aracinin tanitimi belediye hizmet binasi önünde yapildi.

Tanitim töreninde konusan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, "Hayirli bir hizmet için bir aradayiz, katiliminiz için herkese ayri ayri tesekkür ediyorum" sözleri ile konusmasina basladi.

Isik, Kütahya Belediyesi’nin uzun dönem kiralik araçlarla hizmet gördügü bir alanda artik kendi belediyenin öz mali araçlarla hizmetleri vermeyi kararlastirdiklarini ifade etti.

Baskan Isik, “Hizli bir çalisma ile teslimini aldigimiz 10 hizmet araci ve itfaiye destek aracinin tanitimi için bir aradayiz. Bir ay içerisinde 35 adet araci daha belediyemizin araç filosuna Kütahya’nin öz mali olarak, hemsehrilerimize hizmet vermeye devam edecegiz” dedi.



"Toplamda 300 aracimiz var"

2019 yilindan günümüze kadar 24 milyon liralik 74 adet yeni aracin Kütahya Belediyesi’ne kazandirildigini hatirlatan Baskan Isik, “74 aracimiza ilave olarak 35 aracimizi da filomuza kazandirdigimizda araç filomuzu 110 araç ile yenilemis olacagiz. 2019 ve 2020 yillarinda basta çöp toplama araçlari olmak üzere 58 adet hizmet aracini belediyemize satin alarak kazandirdik. Arkasindan peyderpey is makinasi ve diger hizmet araçlarini aldik. Toplamda 300 aracimiz var. Bugün tanitimini yaptigimiz araçlar, Fiat Fiorino ve Doblo olmak üzere 10 adet hizmet araci ve içinde holigan aletinden yangina yaklasma elbise ve çizmeli, köpük mikseri, ayarlanabilir köpük lansi içerisinde olan itfaiye destek aracimizi tanittik. Sehrimize ve hemsehrilerimize hayirli olsun. Kazasiz belasiz hizmet vermeyi Rabbim nasip eylesin. Kaliteli hizmet araçlariyla, sehrimize hizmet vermeye devam edecegiz” diye konustu.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas’in da katildigi tören dua, kurban kesimi ve araçlarin incelenmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA